Schoonheidssalon Valow

Veelgestelde vragen

Kan ik pinnen?

Ja, je kunt met pin betalen.

Kan ik gratis parkeren in de buurt?

Ja, je kunt gratis parkeren in de buurt.

Kan ik meerdere behandelingen combineren?

Ja, je kunt een gezichtsbehandeling combineren met bijvoorbeeld het verven van de wimpers of waxen enz. Dit kun je selecteren in de boekingsapp. Je ontvangt vervolgens een mail ter bevestiging.

Ik ben allergisch, is dat een probleem?

Zeker niet, de producten van S+ hebben bewezen geen problemen op te leveren bij een allergische huid. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie over de werkwijze en producten.

Is schoonheidssalon Valow lid van branche vereniging Anbos?

Ja, Ik ben lid van branche vereniging Anbos.

Zijn de producten dierproefvrij?

Ja, de producten van S+ zijn dierproefvrij.

Is een bindweefselmassage pijnlijk?

Nee, een bindweefselmassage wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Het is een stevige massage die de aanmaak van collageen sterk stimuleert. Je kunt bij een eerste behandeling gevoelige plekjes ervaren. Dit heeft vaak te maken met verklevingen in de huid. De dagen daarop volgend kan de huid een beetje beurs aanvoelen. Dit is volkomen normaal. Je huid is zich dan aan het herstellen.

Waarom een bindweefsel en pincement kuur?

Dit geeft het beste resultaat. Door je huid consequent te behandelen, verbetert de doorbloeding en huidstructuur aanzienlijk sneller.

Hoe snel zie ik resultaat bij een bindweefsel- en pincementsmassage?

Na 1 behandeling voelt je huid al soepeler aan. Afhankelijk van je huidconditie zie je na gemiddeld 6 behandelingen resultaat dankzij de aanmaak van nieuw collageen die uw huid doen verstevigen van binnenuit.

Kan mijn acne-behandeling worden vergoed?

Ja, schoonheidssalon Valow is een erkende schoonheidssalon in het geven van acne behandelingen. Check altijd de polisvoorwaarden van je zorgverzekering om er zeker van te zijn dat jouw acne behandeling wordt vergoed. Voor meer informatie hier over ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek.

Schoonheidssalon in Eindhoven

CONTACT VALOW

Openingstijden

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag 10:00 – 21:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 14:00