Schoonheidssalon Valow

Veelgestelde vragen

Kan ik pinnen?

Ja, je kunt met pin betalen.

Kan ik gratis parkeren in de buurt?

Ja, je kunt gratis parkeren in de buurt.

Kan ik meerdere behandelingen combineren?

Ja, je kunt een gezichtsbehandeling combineren met bijvoorbeeld het verven van de wimpers of waxen enz. Dit kun je selecteren in de boekingsapp. Je ontvangt vervolgens een mail ter bevestiging.

Ik ben allergisch, is dat een probleem?

Zeker niet, de producten van S+ hebben bewezen geen problemen op te leveren bij een allergische huid. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie over de werkwijze en producten.

Is schoonheidssalon Valow lid van branche vereniging Anbos?

Ja, Ik ben lid van branche vereniging Anbos.

Zijn de producten dierproefvrij?

Ja, de producten van S+ zijn dierproefvrij.

Mag ik met een koortslip naar de salon komen?

Nee, een koortslip is heel besmettelijk. Om verdere besmetting te voorkomen, mag je pas komen wanneer de koortslip helemaal is genezen.

Is een lymfedrainage geschikt voor mij?

Een lymfedrainage is voor heel veel mensen geschikt. Je mag een lymfedrainage niet ondergaan als je last hebt van het volgende: koorts, hartfalen, nierfalen, kanker, burn-out en bij orgaantransplantaties. Neem bij twijfel gerust contact met mij op via het contactformulier hier onder.

Is een bindweefselmassage pijnlijk?

Nee, een bindweefselmassage wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Het is een stevige massage die de aanmaak van collageen sterk stimuleert. Je kunt bij een eerste behandeling gevoelige plekjes ervaren. Dit heeft vaak te maken met verklevingen in de huid. De dagen daarop volgend kan de huid een beetje beurs aanvoelen. Dit is volkomen normaal. Je huid is zich dan aan het herstellen.

Waarom een bindweefsel en pincement kuur?

Dit geeft het beste resultaat. Door je huid consequent te behandelen, verbetert de doorbloeding en huidstructuur aanzienlijk sneller.

Hoe snel zie ik resultaat bij een bindweefsel- en pincementsmassage?

Na 1 behandeling voelt je huid al soepeler aan. Afhankelijk van je huidconditie zie je na gemiddeld 6 behandelingen resultaat dankzij de aanmaak van nieuw collageen die uw huid doen verstevigen van binnenuit.

Kan mijn acne-behandeling worden vergoed?

Ja, schoonheidssalon Valow is een erkende schoonheidssalon in het geven van acne behandelingen. Check altijd de polisvoorwaarden van je zorgverzekering om er zeker van te zijn dat jouw acne behandeling wordt vergoed. Voor meer informatie hier over ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek.

Hoeveel acne behandelingen heb ik nodig?

Dat is vooraf moeilijk vast te stellen. Dit hangt volledig af van de ernst van de acne en hoe snel je huid reageert op de behandelingen en producten. Het varieert meestal tussen de 6-12 behandelingen. Je bent van harte welkom voor een intake gesprek. Dan kan ik je huid beoordelen en je een schatting geven hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Ik heb acne littekens. Welke behandeling is geschikt voor mij?

Een Dermacure Peeling sluit hier perfect bij aan. Dankzij krachtige zuren worden de diverse lagen van de opperhuid vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat littekens verminderen en je huid er gladder en stralender uitziet. Plan vooraf altijd een intake, zodat ik je huid kan beoordelen of het geschikt is voor een Dermacure Peeling.

Is een Dermacure Peeling geschikt voor mij?

Dat hangt volledig af van je wensen en de conditie van je huid. Plan hiervoor een gratis intake in. Dan analyseer ik jouw huid en kan ik je passend advies geven.

Is een Dermacure Peeling pijnlijk?

Nee, over het algemeen wordt een Dermacure Peeling niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen ervaren een licht, branderig gevoel. Dit is echter maar van hele korte duur.

Hoe snel geneest mijn huid na een Dermacure Peeling?

Na gemiddeld 5-7 dagen is je huid volledig genezen. Een Dermacure Peeling zorgt voor een versnelde celdeling van je huid. Om die reden kun je de eerste dagen na de peeling last hebben van roodheden en schilfertjes. Dit is volkomen normaal. Na 7 dagen voelt je huid super zacht aan!

Schoonheidssalon in Eindhoven

CONTACT VALOW

Openingstijden

Dinsdag       12:00 – 21:00
Woensdag     9:30 – 17:30
Donderdag  12:00 – 21:00
Zaterdag      10:00 – 14:00